Meny

Förrätter

1. Vitlöksbröd
med tzatziki
39:-
2. Tomatsallad
med hackad rödlök, oliver, svartpeppar och olivolja
49:-
3. Mozzarella  Caprese 
mozzarella, 
tomater, olivolja, basilika
75:-
4. Toast Skagen  93:-
5. Chili & Vitlöksfrästa småscampi
på salladsbädd med grillat lantbröd
98:-
6. Hummer & färskostfylda prosciuttorullar
med ruccola, rostade pinjenötter, riven ost och olivolja
108:-
7. Löjromtoast
med hackad rödlök och gräddfil
125:-
8. O'Pizzicato plock
prosciutto, salami, mozzarella, tomater, oliver, vindolmar, lök,
 ostfyllda pepperoni
115:-



Sallader
1. Grekisk sallad 98:-
2. Räk och avocadosallad 128:-
3. Prosciutto & mozzarellasallad 128:-
4. Ceasarsallad (kyckling) 139:-



Fisk
1. Halstrad gösfilé
med småscampi, vitlök, olivolja, vitvin och persilja
203:-
2. Stekt rödiongfilé med löjromsås
(creme fraiche, gräslök, senap, dill, grädde och vitvin)
210:-
3. Scampi på husets vis
med champinjoner, purjolök, grädde, het tomatsås, vitlök, vitvin och dill
229:-



Valfritt tillbehör: (kokt potatis, ris eller mixsallad)




Pasta
1. Vegetarisk pasta (penne rigate)
med zucchini, paprika, lök, champinjoner, tomater, grädde, tomatsås, pesto, och riven ost
145:-
2. Lasagne al forno
med köttfärs och riven ost
140:-
3. Spaghetti Carbonara
med sidfläsk, svartpeppar, grädde, äggula och riven ost
148:-
4. Gratinerade Canelloni
med spenat, ricottaost, tomatsås, grädde, mozzarella och riven ost
145:-
5. Tagliatelle
med lax, babyspenat, cocktailtomater, purjolök, grädde, vitvin, svartpeppar och riven ost
152:-
6. Linguine
med fläskfilé, tryffelkräm, babyspenat, 
svartpeppar, grädde och riven ost
155:-
7. Salsiccia (penne rigate)
med tomatsås, peperoncino, basilika, vitlök, charlottenlök och riven ost
159:-
8. Frutti di Mare (Tagliatelle)
med scampi, räkor, bläckfisk, gröna musslor, tomatsås, vitlök, persilja, vitvin, svartpeppar och riven ost
165:-
9. O`Pizzicato (penne rigate)
med oxfilé, paprika, lök, champinjoner, grädde, svartpeppar och riven ost
165:-



Kött
1. Grillad ryggbiff
med bearnaisesås
200:-
2. Kalvschnitzel
med gorgonzolasås
210:-
3. Fylld lövbiff
med senap, kapris, lök och äggula, serveras med rödvinsky.
212:-
4. Grillad entrecôte
med balsamicoslungad rucola, coctailtomater, rödlök, rödvinsky & färskriven ost
215:-
5. Strimlad oxfilé
med soltorkade tomater, purjolök, rödlök, kantarell & cognacsås
219:-
6. Grillade lammracks
med vitlökssky & tzatziki
219:-
7. Kalvrullader
fyllda med kantareller, purjolök, rödlök, riven ost, serveras med gräddsalviasås
224:-
8. Grillade oxfilémedaljonger
med kräftstjärtar, grönsparris, rödvinssky och bearnaisesås

240:-
9. Grillad Black Angus entrecôte (350g)med chili-bearnaise & tomatsallad 265:-
10. O´Pizzicatos klasiska pepparstekmed tournedos 253:-


Valfritt tillbehör
Potatisgratäng, rösti-potatis, klyftpotatis, pommes frites, kokt eller stekt potatis, ris eller mixsallad
(Ett tillbehör per varmrätt! Extra tillbehör 30:-)


Dessert
1. Chokladtryffel med bärmix 39:-
2. Vaniljglass med chokladsås 58:-
3. Mango sorbet 55:-
4. Vaniljpannacotta   med rårörda björnbär 
65:-
5. Tiramisu 68:-
6. Bit Taleggio ost med fikonmarmelad och kex 79:-



Dessertvin
1. Royal Tokaji (Late Harvest) 6cl. 55:-